Select Page

Älskar du att träna och att ta hand om din kropp genom att äta nyttigt? Då vet du också att det kostar en hel del pengar att hålla sig i trim. Det kan vara allt från gymkort till träningsavgifter och träningsutrustning. Men med rätt kreditkort kan du spara mycket pengar och få mer pengar över till träningen. I den här artikeln kommer vi tipsa om vad du bör tänka på när du ska välja kreditkort. Så läs vidare om du är intresserad av att få mer pengar över till träningen genom att välja rätt kreditkort. Häng med!

Ett kreditkort som passar dig

Att hitta ett kreditkort som passar dig och din livsstil kan vara svårt. Flyger du mycket så kanske Norwegians eller SAS kort kan passa dig. Då får du bonus för dina flygresor och kan köpa fler flygresor för bonuspoängen. På det sättet kan du spara pengar som du kan använda för att finansiera din träning.

Om du har en stor familj och köper mycket mat kan det vara bättre att satsa på ett matkort som exempelvis ICA:s eller Coop:s kort. Då får du bonus på dina inköp och kan komma undan billigare när det gäller att försörja familjen med mat. På det sättet kan du få mer pengar över till träningen.

Att använda kreditkortet på rätt sätt

Alla kreditkort erbjuder dig att nyttja krediten till en viss ränta. Det kan vara ett smidigt sätt att finansiera olika inköp. Men det är bra att kolla upp räntan först och säkerställa att du säkert har råd att betala den. Dessutom är det bra att känna till att det kan finnas andra typer av privatlån som erbjuder bättre ränta.

Tänk på detta när du väljer kreditkort

När du ska välja kreditkort är det bra att använda sig av en jämförelsesajt. Där ställs korten mot varandra och du kan jämföra deras svagheter och styrkor mot varandra. På det sättet kan du får en god uppfattning om hur de skiljer sig åt och vilket kort som passar just din livsstil bäst. Jämför hur mycket kredit du kan få och vad räntan ligger på. Jämför också bonuspoängen och hur mycket olika köp ger tillbaka.

Dessutom är det bra att då och då se över marknaden för kreditkort för att se om villkoren har förändrats på något sätt som gör det värt att byta kort. Villkoren förändras nämligen med jämna mellanrum och det kan verkligen vara värt det att göra en översyn då och då. Det finns heller inget som säger att du inte kan flera olika kreditkort att välja mellan i vardagen för att optimera hur mycket bonuspoäng du får. Då kan du välja kort utifrån var du handlar för tillfället.

Nu har vi tittat närmare på vad du bör tänka på när det kommer till att välja ett bra kreditkort. Förhoppningsvis har du fått med dig en del goda råd på vägen. Lycka till med att välja kreditkort!