Select Page

En välsorterad webbutik måste ha ett välfungerande lagersystem. Man tänker kanske inte på det, men det säger nästa sig själv. Det är viktig att kunderna får precis det de har beställt, och att de får det i tid. En kund som känner sig felbehandlad är inte nådig i sina rekommendationer.  Det kan vara riktigt komplexa system och om du vill veta mera om det, så är kardex-remstar-se är en marknadens aktörer inom lagersystem. Men nog om lagersystem, vi är nöjda med att det finns och hjälper oss at få rätt varor. Det gör tillvaron så mycket lättare att man kan få hem sin beställning inom få dagar

Protein – ett viktigt kosttillskott

En av de många produkter du kan köpa på nätet är proteinpulver. Proteinpulver är ett populärt kosttillskott. Protein är ett viktigt makronäringsämne som hjälper till att bygga muskler, reparera vävnader och skapa enzymer och hormoner. Proteinpulver kan också hjälpa till med viktminskning och hjälpa människor att tona sina muskler.

Det finns många olika typer av proteinpulver, både mjölkbaserade och växtbaserade pulver. De tre vanligaste formerna för proteinpulver baseras på antingen vassla, soja och kaseinprotein. Vanligast är Vassla. Det är ett vattenlösligt protein och därför ideellt till olika former för shakes. Ett protein som dessutom innehåller alla nio av de aminosyror som är nödvändiga för mänskliga kostbehov. Kasein är mjölkprotein med en fördröjd frisättning av aminosyror i blodet. Vill man undvika animaliska produkter, är det sojaprotein man går efter. Det kan dock vara svårt att upplösa det i vatten.

Vi vet alla att frukosten är en viktig måltid. Det är dock vanligt att man inte har tiden att äta ordentligt på morgonen. Här kan t ex en shake som baserats på proteinpulver rätta upp på problemet. Det kan vara ett riktigt bra sätt att börja dagen, och en proteinshake eller -smoothie passar perfekt på morgonkvisten.